aangifte inkomstenbelasting
vixx regelt het.

Laat Vixx je aangifte voor de inkomstenbelasting regelen en weet zeker dat je niet te veel betaalt.Aangifte uitbesteden of plan een terugbelverzoek

lees hieronder verder

 

Aangifte inkomstenbelasting uitbesteden

De jaarlijks aangifte inkomstenbelasting kun je zelf doen, maar als je een expert mee laat kijken kun je vaak veel geld besparen! Er zijn namelijk, ook voor de particuliereb, allerlei regelingen en aftrekposten waar je gebruik van kunt maken. Daarmee zorg je er voor dat je niet te veel belasting betaalt.

Wil je liever maandelijks je belasting terugkrijgen? Vixx regelt ook de aanvraag/aanpassing van de voorlopige maandelijkse teruggaaf. Jij levert bij ons je stukken aan en Vixx regelt de rest.

aangifte uitbesteden
waarom?

1. nooit te veel
belasting betalen

Er zijn voor particulieren allerlei aftrekposten en die je kunt gebruiken om minder inkomstenbelasting te betalen. Denk bijvoorbeeld aan de hypotheekrente, investeringen in scholing, reiskosten met het OV of de verduurzaming van je woning. Die regels moet je maar net kennen om ze slim in te kunnen zetten.

Wij zitten bovenop de regels en zorgen dat jij er optimaal gebruik van kunt maken, zodat je nooit te veel belasting betaalt.

2. makkelijker én leuker

Je belastingaangifte is ieder jaar best een gedoetje. Wij maken het makkelijker én leuker voor je. We vertellen je precies wat we nodig hebben en jij levert het bij ons aan, dat is lekker makkelijk. Echt leuk wordt het als we je laten zien waar je geld kunt besparen.


3. gratis
Vixx Geldcheck

Met onze Vixx Geldcheck nemen we je geldzaken eens flink onder de loep. Het doel is om te bepalen of je ergens geld kunt besparen. Voor het doen van je aangifte hebben we al je gegevens al bij elkaar. Daardoor kunnen we snel en vrijblijvend advies geven of je bijvoorbeeld kunt besparen op je hypotheek of andere geldzaken.

Je aangifte uitbesteden loont
Vixx helpt je graag

Aangifte uitbesteden of plan een terugbelverzoek

aangifte uitbesteden
waarom Vixx?

jouw persoonlijk en onafhankelijke adviseur dus geen pakketten, dealtjes of contracten met verstrekkers

Vixx is jouw onafhankelijke tussenpersoon. Je huurt ons in om je te adviseren in het maken van de beste en om je zaken goed te regelen. We zijn er dus voor jou. En niet voor bijvoorbeeld de bank. We hebben dan ook geen contracten met bepaalde leveranciers, maar zoeken naar de beste oplossing voor jouw persoonlijke situatie.

  • 30+ geldverstrekkers en verzekeraars
  • één persoonlijk adviseur
  • het beste advies voor jouw situatie
  • je bereikt meer met een adviseur

al jouw (geld)zaken goed voor elkaar

Vixx regelt al jouw (geld)zaken. Daardoor hebben we alle kennis in huis om je goed te kunnen adviseren. Of je nu in loondienst, zelfstandig of ondernemer bent, wij kunnen je helpen. En met een ervaren adviseur, kom je vaak een stuk verder dan wanneer je zelf aan de slag gaat. Doordat we precies weten wat er allemaal mogelijk is, komen we vaak net een stap verder.

Aangifte uitbesteden of plan een terugbelverzoek

Benieuwd of het loont om je aangifte uit te besteden?
Ons eerste advies is altijd gratis en vrijblijvend!

Plan een belafspraak in met een Vixxer

Laat je gegevens achter en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Bel mij terug of daag ons uit

Ho, wacht even, hebben we je nog niet overtuigd? klik hier×

Download the whitepaper

*Bij het klikken op download ga je akkoord met onze privacy policy.

download
×
×

Bel mij terug

×
×

Aangifte inkomstenbelasting uitbesteden
Laat nu je gegevens achter en we nemen contact op om je aangifte in orde te maken.

  • Vixx Aangifte uitbesteden
  • Betaal niet te veel belasting
  • Geen omkijken naar je aangifte
  • Gratis geldcheck
  • Zorgeloos en relaxed
×
×

Plan een afspraak

×