hypotheek oversluiten?
vixx regelt het.

Laat Vixx je hypotheek oversluiten en profiteer van de bijzonder lage rente. Verlaag je maandlasten fors of maak overwaarde vrij. We checken vooraf kosteloos of oversluiten loont.Gratis oversluit-check of plan een terugbelverzoek

lees hieronder verder

 

sluit nu over
haal alles uit je hypotheek

Door de bijzonder lage hypotheekrente kan het oversluiten van je hypotheek zeer gunstig uitpakken. Doordat je minder rente gaat betalen, kun je fors per maand besparen. Daarnaast kan het oversluiten van je hypotheek gunstig zijn om bijvoorbeeld overwaarde vrij te maken voor een verbouwing of schenking.

Bij Vixx adviseren we je in het maken van de beste keuze voor jouw specifieke situatie.

Met onze oversluit-check geven we je kostelees inzicht of oversluiten loont.

hypotheek oversluiten
waarom juist nu?

1. lage hypotheekrente
lagere maandlasten

Iedere maand betaal je een bedrag voor je hypotheek. Een deel is rente en een deel is aflossing. (tenzij je een aflossingsvrije hypotheek hebt, dan betaal je enkel rente). Het percentage dat je aan rente betaalt heb je afgesproken met de bank toen je je hypotheek afsloot.

De rente is op dit moment zo laag, dat de kans groot is dat de huidige rente lager is dan het percentage dat jij betaalt. Door je hypotheek over te sluiten kun je profiteren van de huidige lage rente, door nieuwe afspraken met de bank te maken. Dit kan oplopen tot soms wel honderden euro’s per maand.

2. geen kosten vooraf*
direct geld besparen

Als Vixx je helpt bij het oversluiten van je hypotheek, betaal je daarvoor advieskosten. Maar deze kosten kun je vaak opnemen in je nieuwe hypotheek. Bovendien zijn de kosten aftrekbaar voor de inkomstenbelasting. Daardoor hoef je vaak vooraf helemaal niets te betalen, maar gaan je maandlasten wel direct naar beneden. Je kunt dus vaak gratis je maandlasten verlagen.

Voordat we voor je aan de slag gaan, laten we je precies zien wat de eventuele kosten zijn, zodat je niet voor verrassingen komt te staan.
*eventuele kosten afhankelijk van persoonlijke situatie


3. overwaarde vrijmaken
voor verbouwing of schenking

Je kunt ook overwaarde op je woning vrij maken door je hypotheek over te sluiten. Bijvoorbeeld voor een verbouwing, een schenking of een nieuwe auto. Dat werkt zo; als je een lager rentepercentage gaat betalen, kun je je maandlasten verlagen. Je kunt je maandlasten ook gelijk houden en de hypotheek verhogen. Hierdoor komt er direct geld vrij, zonder dat je maandlasten stijgen.

Dit is interessant als je huis al voor een deel is afbetaald, of aantoonbaar in waarde is gestegen.

Er is van alles mogelijk.
Vixx helpt je graag
met jouw persoonlijke uitdaging!

Gratis oversluit-check of plan een terugbelverzoek

hypotheek oversluiten
waarom Vixx?

jouw persoonlijk en onafhankelijke adviseur dus geen pakketten, dealtjes of contracten met verstrekkers

Vixx is jouw onafhankelijke tussenpersoon. Je huurt ons in om je te adviseren in het maken van de beste keuze. We zijn er dus voor jou en niet voor de bank. We hebben dan ook geen contracten met bepaalde leveranciers, maar zoeken binnen de markt naar het beste aanbod voor jouw persoonlijke situatie.

  • 30+ geldverstrekkers
  • één persoonlijk adviseur
  • het beste advies voor jouw situatie
  • je bereikt meer met een adviseur

al jouw geldzaken goed voor elkaar

Vixx regelt al jouw (geld)zaken. Daardoor hebben we alle kennis in huis om je goed te kunnen adviseren. Of je nu in loondienst, zelfstandg of ondernemer bent, wij kunnen je helpen. En met een ervaren adviseur kom je vaak een stuk verder dan wanneer je zelf online gaat shoppen. Doordat we precies weten wat er allemaal mogelijk is, komen we vaak net een stap verder.

gratis oversluit-check of plan een terugbelverzoek

veelgestelde vragen over
hypotheek oversluiten

Een ervaren adviseur die zich verdiept in jouw persoonlijke sitatie helpt je alles uit je hypotheek te halen. Bij Vixx regelen we tientallen hypotheken per maand, daardoor hebben we veel kennis over de mogelijkheden en heeft de hypotheekmarkt voor ons geen geheimen. Dat zorgt ervoor dat we jou het allerbeste advies kunnen geven. We vergelijken alle aanbieders, zodat je zeker bent van de beste voorwaarden.

Oversluiten is interessant als de rente die je nu betaalt hoger is dan de rente die verstrekkers momenteel rekenen. Daarnaast moet de winst op de lange termijn hoger zijn dan de boete die je betaalt om onder je rentevastperiode uit te komen. Deze boete is afhankelijk van jouw situatie.

De kosten zijn afhankelijk van jouw persoonlijke situatie. Waar je op moet rekenen zijn advieskosten en een eventuele boete voor de afkoop van je rentevast periode. Deze kun je echter vaak mee financieren, waardoor je er niets van merkt. Het is daardoor op voorhand lastig te zeggen wat de kosten precies zijn. Neem contact op en we geven je vrijblijvend een indicatie.

We geven altijd persoonlijk advies. Dat doen we in vijf stappen.

Vixx houdt van duidelijkheid. Daarom werkt Vixx met een gratis intakegesprek dat ook écht gratis is. Heb je een hypotheek nodig? Of een pensioen? Of heb je vragen over je onderneming of over verzuim? Het intakegesprek is de basis waarop Vixx het voor je kan regelen. Het is geen kruisverhoor. De Vixxer luistert naar jou, jouw behoefte, wens of uitdaging. Dat is waar het begint. Persoonlijk, vriendelijk, laagdrempelig en in jouw belang.

Is de behoefte, wens of uitdaging duidelijk naar voren gekomen in het gratis intakegesprek? De Vixxer gaat er in een vervolggesprek dieper op in. Vooral bij een hypotheek lijkt dit soms gedoe, maar het is voor je eigen bescherming. Vixx regelt het voor je, maar wel op een verantwoorde manier. Er zijn geen belangen om snel te scoren. Vixx is graag doortastend en creatief. Tijdens de inventarisatie neemt Vixx je aan de hand mee om samen een helder beeld te krijgen. Daarna gaat jouw Vixxer aan de slag.

Zodra jouw Vixxer dé oplossing heeft en (geld)zaken voor je kan gaan regelen, ligt daaraan natuurlijk een gedegen advies ten grondslag. Adviseren zit in het DNA van elke Vixxer. Het is een way of life. Advies geven is geen monoloog van de Vixxer. In begrijpelijke taal verschaft je Vixxer je helderheid in de wirwar van regels, aanbieders, processen en kleine lettertjes. Zo komen we samen tot de beste oplossing voor jou en kun je een weloverwogen besluit nemen.

Heb je een besluit genomen naar aanleiding van het advies? Dan regelt Vixx het verder voor je. Vixx sluit voor jou de beste deal, regelt het benodigde papierwerk en maakt afspraken met derden. Kortom: je Vixxer zorgt dat alles netjes voor je geregeld wordt. Het maakt Vixx niet uit waar we je wensen en behoeften onderbrengen. We staan aan jouw kant en kiezen voor jou de beste deal. Dat is waar jij gelukkig van wordt en dat is wat Vixx drijft. Het beste voor jou. Vixx regelt het.

Vixx vindt het belangrijk dat jij tevreden en gelukkig bent. Jouw zaak moet goed zijn en goed blijven. Daarom staat Vixx altijd voor je klaar. Ondertussen houden we alles op de achtergrond voor je in de gaten. Dat zit in ons DNA. Vixx streeft ernaar om ook nà het regelen van je (geld)zaken goed contact met je te onderhouden. Heb je nog vragen, dan stel je die aan je Vixxer. Heb je nieuwe wensen? Laat maar komen! Vixx regelt het voor je.

Gratis oversluit-check


Benieuwd of oversluiten voor jou gunstig is? Laat je gegevens achter en we nemen zo snel mogelijk contact met je op voor een gratis en vrijblijvend oversluit-check. Samen nemen we je hypotheekvoorwaarden door om te bepalen of oversluiten gunstig is.

Wij kennen de markt als geen ander. Daardoor komen we vaak met oplossingen waarmee jij verder komt dan wanneer je zelf aan de slag gaat. Daag ons uit, we helpen je graag!


vraag nu aan

benieuwd of het loont om jouw hypotheek over te sluiten?
eerste advies altijd gratis en vrijblijvend!

Plan een belafspraak in met een Vixxer

Laat je gegevens achter en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Bel mij terug of daag ons uit

Ho, wacht even, hebben we je nog niet overtuigd? klik hier
De gemiddelde advies- en oversluitkosten bedragen €3.250,- per dossier. Deze kosten zijn afhankelijk van de persoonlijke situatie. Deze kosten kunnen in veel gevallen worden meegenomen in de nieuwe hypotheek. Zo kun je vaak, zonder hoge kosten vooraf, direct besparen.
×

Download the whitepaper

*Bij het klikken op download ga je akkoord met onze privacy policy.

download
×
×

Bel mij terug

×
×

Gratis oversluit check
Laat nu je gegevens achter en we bellen je terug voor onze gratis oversluit check.
In een kort gesprek met een van onze adviseurs kom je erachter of oversluiten loont.

  • Vixx oversluit-check
  • Geheel vrijblijvend
  • Persoonlijk advies
  • 30+ geldverstrekkers
  • Binnen 24 uur reactie
  • No-cure no pay
×
×

Plan een afspraak

×