je eigen zaak
op een stevig fundament?
vixx regelt het.

Als hypotheek franchiser bij Vixx geniet je van de voordelen als zelfstandig adviseur met de stevige basis van een solide organisatie. Je bent vrij in het runnen van je eigen business, maar kunt altijd rekenen op de binnendienst en zakelijke expertise van Vixx.


Download whitepaper of plan een kennismaking

lees hieronder verder

 

Zet de volgende stap als adviseur
Vixx Hypotheek Franchise

Je bent al even (zelfstandig) adviseur en denkt eraan om een volgende stap te maken. Je eigen klanten servicen, de vrijheid van ondernemerschap en op jouw manier echt goed adviseren. Het klinkt mooi, maar waar begin je? Als franchiser van Vixx krijg je alle ondersteuning die je nodig hebt om je eigen zaak succesvol te laten draaien. Zo geniet je van de vrijheiden als ondernemer op een stevige basis.

Vixx Hypotheek Franchise
waarom?

Volledig eigen baas
werk hoe, waar en wanneer jij wilt

Als franchisenemer bij Vixx ben je eigen baas. Je hebt alle voordelen van zelfstandigheid. Dat betekent dat je zelf bepaalt hoe, waar en wanneer je werkt. Je sluit met je b.v. of eenmanszaak een franchiseovereenkomst met Vixx en opereert vervolgens onder ons merk.

 • Jouw eigen bedrijf
 • Bepaal zelf je tarief
 • Eigen AFM vergunning
 • Bepaal je eigen tijden

Lees meer

Een stevig fundament
Vixx regelt het

Vixx is al bijna 20 jaar actief in de hypotheekbranche. Daardoor begrijpen we de klant én de markt. We hebben contacten met 30+ geldverstrekkers, waartoe je direct toegang krijgt. Onze processen zijn geoptimaliseerd en we hebben de juiste systemen en mensen om jou te laten excelleren.

 • Bewezen formule
 • 1200+ hypotheken per jaar
 • Ervaren binnendienst voor jou
 • Sterk merk en online marketing

Lees meer

Vixx is veel meer
dan alleen hypotheken

Bij Vixx geloven we dat je echt gelukkig kunt zijn als al je zaken goed geregeld zijn. Daarom helpen we onze klanten met meer dan alleen hypotheken. We adviseren ook in verzekeringen, pensioenen en diverse andere (zakelijke) diensten. Met ons concept kun jij dus veel meer diensten aanbieden dan alleen hypotheekadvies.

 • Bied je klant een totaalpakket
 • Betere service
 • Meer verdiensten
 • Ook zakelijk aanbod

Lees meer

Is Vixx Franchise iets voor jou?
vraag vrijblijvend meer informatie!

Download whitepaper of plan een kennismaking

veelgestelde vragen over
Vixx Hypotheek Franchise

Onze franchise fee wordt berekend op basis van verschillende factoren.
Lees meer

Je bent als franchise verantwoordelijk voor je eigen business. Je kunt alleen je klanten bedienen, maar je kunt ook een team bouwen. Als je als succesvol franchisenemer een volgende stap wilt maken, is het zelfs mogelijk om zelf franchisers onder je te werven.

Omdat je onder de Vixx formule draait, verzorgen wij je marketing. Dat betekent dat we vaste structuren hebben om business te genereren en ons merk consistent doorvoeren. Lokaal heb je daarin de vrijheid om zelf acties op te zetten en daarin ondersteunen we je.


waarom Vixx?

persoonlijke, onafhankelijke advieseurs dus geen pakketten, dealtjes of contracten met verstrekkers

Vixx is de onafhankelijke tussenpersoon. Men schakelt ons in om te adviseren in het maken van de beste keuze. We zijn er dus voor de klant en niet voor de bank. We hebben dan ook geen contracten met bepaalde leveranciers, maar zoeken binnen de markt naar het beste aanbod voor iedere persoonlijke situatie.

 • 30+ geldverstrekkers
 • persoonlijk adviseur
 • het beste advies voor jouw situatie
 • je bereikt meer met een adviseur van Vixx

al je zaken goed voor elkaar

Vixx regelt al je zaken. Daardoor hebben we de kennis in huis om breed te kunnen adviseren. Of je nu een particuliere of zakelijke vraag hebt, wij kunnen je helpen.

Met een ervaren adviseur kom je vaak een stuk verder dan wanneer je zelf online gaat shoppen. Doe jij jouw ding. Doen wij het onze. Doordat we precies weten wat er allemaal mogelijk is, komen we vaak net een stap verder.

Vixx Franchise Whitepaper


Ben je enthousiast en wil je meer informatie? In onze whitepaper vertellen we je hoe Vixx Franchise écht werk.

 • Winstprognose
 • Leadvergoedingen systeem
 • Profielcheck
 • Het onboardingsproces
download nu

Vixx Hypotheek Franchise
hoe werkt dat voor jou?


Onze franchisers runnen hun eigen zaak met de ondersteuning van een bewezen formule. Je werft zelf klanten en krijgt klanten vanuit Vixx op. In gesprek met de klant inventariseer je wat er nodig is om vervolgens advies uit te brengen.

Onze ervaren binnendienst staat altijd klaar om je te ondersteunen in dit proces. Daardoor kun jij je focussen op wat echt belangrijk is; het beste advies voor de klant.

Iedere franchiser werkt op zijn of haar eigen manier. Zie hiernaast de verhalen van tevreden Franchisenemers.


Murat, 2 jaar Vixx Franchise

Het feit dat ik altijd terecht kan bij collega’s met vragen maakt, maakt dat ik mijn klant kan voorzien van het beste advies...

Lees het hele verhaal

Hannah, 9 jaar Vixx Franchise

Door de ondersteuning van Vixx kan ik mij volledig focussen op mijn relatie, waardoor ik meer mensen beter kan helpen...

Lees het hele verhaal

Willem, 8 jaar Vixx Franchise

De ervaren binnendienst zorgt ervoor dat ik minder omkijken heb naar de dossiers en het contact met de geldverstrekker...

Lees het hele verhaal

benieuwd of Vixx Hypotheek Franchise?
iets voor jou is?

Meer informatie over Vixx Hypotheek Franchise?

We beantwoorden graag al je vragen.

Plan een kennismaking of download onze whitepaper
×

Download the whitepaper

*Bij het klikken op download ga je akkoord met onze privacy policy.

download
×
×

Download whitepaper
Vixx Hypotheek Franchise

Ben je benieuwd hoe Vixx Hypotheek Franchise écht werkt? Download onze Franchise whitepaper!

 • Vixx Hypotheek Franchise
  Whitepaper
 • Een winstprognose
 • Leadvergoedingen systeem
 • Profielcheck (pas jij bij Vixx?)
 • Het onboardingsproces
 • Vrijblijvende informatie
×
×

Plan een kennismaking
Vixx Hypotheek Franchise

Wil je meer informatie en onderzoeken of Vixx Franchise bij jou past? Plan een kennismaking met onze algemeen directeur. Vrijblijvend en informeel.

×
×

Murat
2 jaar Vixxer

Als Vixx franchisenemer heb ik alle vrijheid. Ik bepaal zelf hoe, waar en wanneer ik werk en dat vind ik heerlijk. Vixx heeft me geholpen om als franchiser de eerste stappen te zetten als zelfstandig adviseur. Niet alleen de ondersteuning van de binnendienst is daarin heel prettig. Ik kan met vragen altijd terecht bij collega’s.

Daardoor kan ik mijn klant voorzien van het beste advies. Daarnaast ben je al Vixxer echt onderdeel van een club betrokken mensen die elkaar verder willen helpen.

×
×

Hannah
9 jaar Vixxer

Ik ben al jaren actief als adviseur en heb daardoor inmiddels een groot netwerk opgebouwd. In al die jaren heb ik veel ervaring opgedaan, waardoor ik snel kan adviseren richting de beste oplossing. Door de ondersteuning van Vixx kan ik mij volledig focussen op mijn relatie, waardoor ik meer mensen beter kan helpen.

Daarnaast kan ik door de interne lead vergoedingen ook klanten waar ik geen tijd voor heb goed laten servicen door een collega, en zelf ook een stukje profiteren van de business.

×
×

Willem
1 jaar Vixxer

Mijn klant heeft meer nodig dan alleen een hypotheek. Ik begeleid mensen in het hele traject van bijvoorbeeld de aankoop van een nieuwe woning.

Doordat Vixx alles regelt voor mijn klanten, kan ik hen volledig servicen. Van hypotheek tot verzekeringen en alle andere zaken die erbij komen kijken. De ervaren binnendienst zorgt ervoor dat ik minder omkijken heb naar de dossiers en het contact met de geldverstrekker. Daardoor kan ik mij volledig focussen op de klant.

×
×

Plan een afspraak

×